Humörhöjare

Idag har jag återupptäckt min gamla present som legat och samlat damm i bokhyllan ett bra tag (ett halvår eller så)

Zumba är ju bara så kul!!!!! och jag gillar ju saker som går att göra inomhus så här års, så det här blev ju perfekt. Passade på att köra ett pass när barnen var hos kompisar och maken tog lilltösen och handlade. Ännu vill jag inte ha publik…….

Jag blev medbjuden till ett pass av en kompis för jättelängesen, men då vågade jag inte gå dit eftersom jag överhuvudtaget inte har någon koordinationsförmåga ;-) så då fick jag några dvder av gubben min att öva på. Men jag önskar att jag vågar växa snart jag med.

Känns som bra hemmafrugympa, dock slår jag vad om att jag är den ENDA på hela jordklotet som har en hund som får totalfnatt så fort matte sätter igång med dessa övningar. Jag lovar att ingen annan behöver ha en hund som försöker bita dem i knävecken vid varje sidsteppsalsasteg, och jag tror inte heller att deras hundar står och skäller helt hysteriskt på dem samt försöker hoppa upp, och hoppa mellan benen så att matte nästan slår ihjäl sig……..Nåja, tillsätt lite krydda säger ju instruktören titt som tätt och detta får väl vara min krydda då!

Efteråt blir man mycket trött och på väldigt bra humör, jag önskar att jag kommer att orka hålla igång nu både för kondisens och humörets skull!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>