Nyårstips

Nu på det nya året ska jag bara komma med ett litet tips, ni vet väl alla säkert att man bör göra så här emellanåt men det är alltid bra att bli påmind; Säg upp tidningsprenumerationer i tid!

Nu har jag gått igenom och sagt upp alla våra prenumerationer. Det är märkligt hur man samlar på sig, trots att vi nästan har haft totalt köpstopp under det senaste året. Ändå hade vi en dagstidning (fått på erbjudande för 100:- för några månader) samt 3 – 4 månadsmagasin.

Hur kunde detta hända under höstterminen?

Men det är väl såna som jag som tidskrifter och annat tjänar på. Först beställer jag när det är jättebilligt och gärna också om det är något bra erbjudande typ biobiljetter till. Eller några tidningar som jag ibland köper lösnummer av, men vad bra tänker jag, då kan jag ju ta en prenumeration för det blir ju billigare……

Sen kommer det som de verkligen tjänar på; varenda tidning är ju på löpande prenumeration och jag har tidigare missat att avbeställa så att jag alltid fått fler tidningar än vad jag tänkt mig. Detta blir ju såklart en extra utgiftspost av saker som jag inte ens önskat mig eller velat ha.

Men nu är det slut på det, om jag kommer beställa fler tidningar kommer jag att vid beställningen lägga in datum för avbeställning som påminnelse i min mobilkalender!

Den enda tidning vi har kvar är Vi Föräldrar och den kanske jag också kommer att säga upp snart då vi haft den väldigt länge och det känns som om allt går rundgång. Fast den tidningen har en nästan kuslig förmåga att skriva om just den fasen vi befinner oss i med våra barn så vi har alltid något för oss aktuellt att läsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>