Gissa vad jag gör……?

 

Lätt står det att den heter också, hrm vet inte jag……..?

Har fått för mig att Lilltösen ska få eget rum – det går bara inte att hon delar med Lillkillen för de bara slåss och bråkar heeeeela tiden och killarna stänger sina dörrar och låter inte henne komma in och då måste hon och jag springa upp och ner i den livsfarliga trappan = jag orkar inte med detta längre så då måste vi flytta ut i vardagsrummet och bygga om våra sängar till en soffa, och då måste soffan ner i källaren och då måste det rummet tömmas och röjas och då måste garaget ha lite plats för överblivna sängramar, spjälsäng, babyskydd, skötbord etc etc….. en rockad som innebär att tre rum behöver röjas. Varför kommer jag alltid på så lätta projekt??????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>