Dagens tack

Känner att jag är på banan igen ;-)

Dagens tack: Att jag till slut efter många om och men fick ut min ena öronpropp som jag verkade  ha tryckt in ordentligt!!! Såg framför mig hur jag skulle bli byns samtalsämne om jag ringde till Vårdcentralen för att be att få en öronpropp utopererad. Nu behövde jag inte det, toppen och tack så mycket!

2 reaktion på “Dagens tack

  1. Du har fått en award av mig på min blogg. En gång kliade jag mig med tops i örat (vet att man inte ska det men det är så skönt ibland) bomullen lossade från pinnen och fastnade i örat. Men efter många om och men lyckades jag få ut den med hjälp av en pincett. Vägrade att åka till vc med en bomull som satt fast i örat.

  2. Åh tack så mycket, vad glad jag blir!!!!! Måste genast kolla! Ja du, visst är det märkligt att man gör såna saker fast man vet att man inte ska? Men de där krumelurerna i örat verkar dra in saker;-) skönt att du slapp åka till vc du med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>