Fått en blogaward!

Jag är oerthört tacksam över att ha fått min första Blogaward ever från en av mina inspirationskällor, nämligen Hemmamammans liv

E

Detta är:
En Liebster blog award.
Liebster betyder käraste.
Sprid vidare till fem andra bloggar
med färre än 200 följare,
som ger dig någon form av glädje att läsa!

Nu har ju inte jag någon koll på hur många läsare varje blogg har så jag får väl kanske ändå skicka iväg awarden till några av mina favoriter som kanske har tusentals läsare, vad vet jag? Det är iallafall tanken som räknas ;-)

Fembarnsmamman med alla sina fina tjejer,  för att hon känns som en syskonsjäl med sina allvarliga, djupa och helt vardagliga funderingar och inte minst för att jag delar hennes värderingar. Och ja, hon fick en award av Hemmamamman med men jag kan inte låta bli att länka till henne för hon är den första blogg jag läser när jag väl är i sajberspejs.

Hemma hos fru C för hennes stora kunskaper om mat och för att hon inspirerar mig till mer eller mindre lyckade experiment för ett hälsosammare kök!

Jaha nu ropar barnen på mig och jag får fortsätta senare, efter vårt födelsedagsbadkalas!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>