Barnrumsgardiner

Min svärmor är inte bara den mest generösa människa jag känner, hon är dessutom vääääldigt energisk samt en fena på att sy. Så när hon dök upp på fredagen och såg att jag höll på att inreda Lilltösens rum så drog hon iväg med mig till tygaffären där vi hittade detta – i mitt tycke – fantastiskt gulliga tyg. Sedan satte svärmor igång med gardintillverkningen. Sidogardinerna är gamla och omoderna – faktiskt de som jag själv en gång hade i mitt tonårsrum – men de är lite speciella eftersom de fungerade som himmelssäng för spjälsängen som Lilltösen hade så nyss, så därför får de vara kvar. Det är återbruk det. De ska få varsitt nytt omtag bara.

Och ja, de orangea tapeterna ska väck, jag har faktiskt t.o.m köpt nya!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>