Ekonomiskt oberoende

(bild lånad från clipart)

Vaknade just med insikten att jag har ju nått ett av mina mål :-)

Jag är ju ekonomiskt oberoende!!!!!!

Hur gött som helst :-)

Om jag nu inte får någon A – kassa eller något annat så måste jag ju vara ekonomiskt oberoende? Och det betyder att jag inte heller behöver krångla med Arbetsförmedlingen eller några andra byråkrater, vilket betyder att jag inte behöver vara tillgänglig och slösa tid på söka – jobb kurser och annat vilket i sin tur betyder att

JAG ÄR FRI!!!!! Jag bestämmer över min egen tid och hur jag väljer att använda den.

Hur kunde jag bli ekonomiskt oberoende utan att ens märka det själv?

Det gäller att komma ihåg att tänka positivt.

3 reaktion på “Ekonomiskt oberoende

  1. Anna – ja visst är det underbart, gäller att se livet från den ljusa sidan ;-)
    L8 jag vet faktiskt inte varför du inte kan se bilden för jag får upp den, men ska testa en annan sak. Det är ändå bara en bild lånad från clipart så inget särskilt spännande…..ha en fin helg båda två!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>