Veckans tack!

Min kreativitet!!!!!!

Jag är så tacksam och glad över att den är tillbaka och att mina tankevindlingar och associationsbanor fungerar igen. Det behövs eftersom jag ska börja jobba igen om 2 veckor.

Tack, skönt att den kom tillbaka och för att kreativiteten bara växer ju mer man använder den!

2 reaktion på “Veckans tack!

  1. Så härligt med kreativitet, det finns verkligen mycket lycka i att vara just kreativ.
    Och så spännande med arbete, vad skall du göra för någonting. En sådan stor förändring förresten, hur känns det?
    Kram

    • japp det är också tur man kan få vara lite kreativ och dessutom få betalt ;-) jag har fått ett föräldraledighetsvik men med hänsyn till det och dem jag jobbar med kommer jag inte skriva om det på bloggen. förändringen känns gigantisk för mig som varit hemma i 4 år, både lite nervöst är ju ringrostig, men också spännande och kul med en ny chans. men sen hoppas jag kunna göra mer på mitt eget sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>