Prinsessrummet

börjar bli klart!

 

Vilken duktig man jag har, eller hur? Han tapetserade själv för första gången och jag tycker resultatet blev över förväntan, han gjorde nya fönsterfoder, målade så mycket som gick på fönstret (sista ytterkanten får vi ta när det inte är – 15 grader kallt eftersom färgen inte torkar), och han byggde en ny jättefin fönsterbräda! Hurra för honom. Jag har också hjälp till lite genom att handla tapeterna och skära till alla tapeter och till skillnad från många andra man hört talas om kunde vi faktiskt hålla sams genom hela processen :-)

Nu återstår att måla om de 4 garderobsdörrarna som sitter på ena långsidan samt inreda lite mysigt med matta, ny taklampa och kanske nåt i fönstret….

Jag tror hon kommer trivas, lilla prinsessan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>