En annorlunda dag, ny början

(bild lånad från clipart)

Efter att ha hängt ihop med min dotter i nästan 4 år (om man räknar tiden hon låg i magen) har vi nu dessa dagar varit ifrån varandra hela arbetsdagarna. Dvs hon har gått och ”arbetat” på förskolan där hon har fått ett nytt liv utan mamma. Och jag har jobbat hemma med allt mitt plugg som jag måste få gjort innan jag börjar jobba nästa torsdag.

Storkillen har tidigare i veckan varit hemma med mig och det har haft sin charm det med, men tyvärr har han varit alldeles för trött av vattenkopporna för orka göra någonting.

Men så idag knatade de iväg till sitt alla tre och lämnade en förvirrad mamma med endast hunden som sällskap i huset. Det känns lite märkligt, det var ensamt vid matbordet och det kändes väldigt tomt att gå en hundpromenad utan barnvagn……

De finns ju såklart i mitt hjärta alla tre hela tiden, och jag vet att livet har sin gång och att barn växer upp och så där, men ändå….. så snart?

Jag är så tacksam över alla de här hemmaåren vi fått tillsammans, och säkert kommer det bli mer hemmatid, jag är så tacksam över att jag kunnat ta vara på det men nu är det en ny fas!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>