Bok: Lev mer på mindre

Hos bloggen I huvudet på en grön mamma hittade jag ett läsprov på boken

”Lev mer på mindre, av Österåker, Maria och Rodas, Patricia som kommer att ges ut nu i början på mars (kan tyvärr inte se på vilket förlag).

Det hela började som ett projekt att familjen skulle bli självförsörjande under en månad,dv. s man skulle odla sina grönsaker själv  och man fick också överta 5 gamla värphönor. Dock budgeterade man 5 euro per dag för de varor man inte kunde producera själv.

Familjen hade precis den utgångspunkten vi har haft (även om vi inte är självförsörjande …än) – man vill ha mer tid med sin familj, mer tid än pengar. Deras familj ställde sig också frågan precis som jag och min familj har gjort – hur lite pengar klarar vi oss med och hur kan vi anpassa våra arbetstider till det?

Boken har en del intressanta rubriker som t.ex Byta liv, och Känna Lycka, också det man skriver om tankar om konsumtion verkar spännande.

Vill du också provläsa går du hit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>