Familjen/arbetslivet

Det är inte lätt att kombinera ett kvalificerat heltidsarbete med familjeliv, kan jag nu konstatera. Jag upplever det som om jag får skjuta familjen åt sidan just nu men det ska bli bättre! Nu får jag tänka positivt: det går ju lika bra med pappa, och det är skönt för barnen att de får träffa honom mera nu.

En bra sak är i alla fall att vi blir ännu bättre på att ta tillvara på ögonblicken. Den tid vi faktiskt får tillsammans.

Men jag känner verkligen i hela mitt hjärta att så här tänker jag inte ha det i längden. Kan jag jobba max halvtid sen så kommer det vara idealiskt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>