Man tager vad man haver…

Visst, vi har också en mängd badleksaker i grälla färger att sysselsätta sig med, men på sistone har jag sparat några olika flaskor och en kryddburk som blivit över och oj vad roligt alla tre kidsen (faktiskt t. o m 9 – åringen!) har med dessa.

De öser i och ur och provar de olika korkarna, kryddburken har ett lock med 4 hål i (tror det varit någon sorts örtkrydda i tidigare), tvålburken har ju en sån där pump man kan spruta på varann med och sen provar de fram och tillbaka om man kan byta korkar och vad som händer då. Jättepedagogiskt för alla som är nyfikna på volym och mängd när det handlar om vatten.

Se där, ett litet downshifting tips! Tänk dock på att kryddburkar oftast är av glas och passar inte till de riktigt små/vilda barnen.

(bakom flaskorna på bilden ser ni vår badkarsfront som är för tjock för att få plats i det pyttelilla badrummet…….).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>