Fyllt på garderoben

Vad är det med killar och deras fötter? Gnager fötterna på strumporna när de växer, eller :-)

Fyllde på ett rejält förråd med strumpor i början av hösten men nu är de på upphällningen igen. Storkillen kommer var och varannan dag med strumpor som knappt når upp över foten längre – vilken växtkraft :-)

Sen undrar jag om det bor ett Strumptroll i min tvättstuga? För kan någon förklara detta för mig: det är bara jag som tvättar, alla barnen är drillade att slänga ner sin tvätt i källaren och det gör de oftast (fast ibland hittar man tvätt här och var i storkillens rum) väldigt bra. Väl därnere är det jag och bara jag som tvättar. Jag tar då all tvätt och stoppar in i maskinen, brukar inte se att det ligger något kvar på golvet. Sen torkar jag det hela och vips är strumpa efter strumpa borta. Jag tror inte de fastnar i maskinen för då borde det ju varit tvärstopp för längesen. Jag tvättar aldrig påslakan ihop med strumpor.

Vart tar strumporna vägen?????????

Lite ekonomitips då: Jag köpte strumpbyxor till Lillan till i höst/vinter i de kommande storlekarna och fick då tre par för mindre än vad ett par kostar, de kostade mellan 10-20 kronor styck. Det gäller att rota i det sista i reakorgarna nu. Andra fynd man kan göra så här års är vantar och mössor, och kanske t. om vinteroveraller om man vågar chansa på vad de har för storlek till vintern.

Hoppas iallafall på att slippa köpa strumpor på ett bra tag nu!

3 reaktion på “Fyllt på garderoben

  1. Instämmer i din strumpfundering. Det är samma här, bara jag som tvättar, och jag är så noggrann så, men ändå så saknas där strumpor. Ibland har barnen tyckt det varit roligt att leka olika-dagen och har då två olika strumpor på sig.
    Det måste finnas ett strumptroll i tvättmaskinen, för det är någon eller något som gör så att de försvinner!
    Har också köpt nya strumpor till barnen alldeles nyss.

    • Visst är det mysko? Och nu är vi fler som upplever samma sak…..ska nog undersöka röret i tvättmaskinen ändå – det kanske är så stort att strumporna kan fara ut där?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>