Som julafton

har det varit i helgen när jag äntligen fått ner mina fröer som ska försås. Nu väntar jag med en väldig spänning på att det ska komma upp nånting. Allt är ätbart i år som synes. Provar 2 olika sorters pumpor – spaghettipumpa och myskpumpa (det var nåt som storkillen ville testa), annars mest bara tomater, gurka och squash. Sen tänkte jag testa havtorn, vi har haft nån buske i trädgården förut som även den fallit offer för makens framfart med gräsklipparen, så nu ska jag se om jag kan testa att så från frö…… och nu ska alla sniglar hålla sig långt borta!!!!!!!!!

och nej, jag är inte sponsrad av företaget, har aldrig testat dom innan.

En reaktion på “Som julafton

  1. Pingback: Innedjungel | Bli rik i ditt liv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>