Fyndat igen

Grannbyn har haft barnloppis och den var fantastiskt bra! Nu var det dax igen att fylla på barnens garderober, och som ni ser blev det mest till Lilltösen även denna gång. Det var väldigt tomt i lådorna i hennes nuvarande och kommande storlek. Även storkillen fick sitt; två par mjukisbyxor.

Vad sägs annars om en vårjacka, 2 par jeans, 1 par tights, 4 tröjor, 2 klänningar, 1 dansklänning, 2 kjolar, kockmössa, 2 böcker, 1 spöket Labandocka (för en tia!syns inte på bilden) en pudelväska och 1 par dansskor (ej heller med i bild eftersom dottern vägrade ta av sig dem) allt till det facila priset av 300 spänn. Men det gäller som sagt var att ha tid att springa på dessa loppisar och ha tid att stå där och rota runt i grejerna. Bästa loppisen hittills, hoppas den blir återkommande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>