Glad påsk!

vill jag önska er allihop! Jag är tacksam över att vi får vara tillsammans idag familjen och jag, och att farmor och farfar är här! :-) Superrroligt!!!

Snart ska vi äta påskbord och sen ska jag gömma påskägg i trädgården för trots att vi har snö (!) så är vädret fantastiskt fint. I år blir det även varsin liten påskpresent till barnen – det är de sannerligen inte bortskämda med. Påsken är så skön tycker jag för det finns inte så mycket förväntningar, man får ta det lugnt om man känner för det, och göra lite som man vill.

Hoppas ni andra får en skön påskhelg med mycket av allt ni vill ha!

 

2 reaktion på “Glad påsk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>