På 4 ben går den jag gillar allra mest……

Jag tror minsann jag har fått en hästtjej här hemma. Och inte vet jag varifrån det kommer för vare sig jag eller pappan är precis hästtokiga. Men vi börjar med den här så får vi se sen. Den här pållen har stått på vinden i många år, det var Storkillen som ville ha den på en loppis för många år sen, men sen han växte ifrån den har den som sagt fått flytta till vinden. Lilltösen har gått och spanat många gånger och frågat om den inte kunde få komma ut snart och nu bedömde jag att hon äntligen vuxit i den. Pälsen är lite sönderälskad på sina ställen och svansen tovig men som hon ääääääääääääälskar denna häst och flyttar runt den i huset så den alltid är med.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>