Brödglädje – påskpresent till mig själv

Den här boken köpte jag till mig själv i påskpresent för jag kände att jag ville variera mitt brödbak lite, den var inte så fasligt dyr heller och den innehåller både enklare bröd och något mer tillkrånglade. Häromdagen frågade faktiskt Storkillen (som annars är den mest matkinkige) om jag inte kunde göra hembakt bröd igen. När jag återhämtat mig från chocken satte jag igång och bakade ett långpannebröd från denna fina, tänkvärda bok. Dock med viss modifieringar. Receptet kommer en annan dag.

Boken är skriven av Anna Braw och utgiven på Libris förlag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>