Innedjungel

För några veckor sen skrev jag ju här om min lilla egna julafton då det var dags att peta ner fröna i jorden. Och vilken växtkraft!!!!! På bara några dagar kom det upp plantor och nu har jag som en hel djungel på mina fönsterbrädor.

De här fröerna från Impecta i kombo med såjorden måste ha varit de bästa jag nånsin haft, t.o.m tomatplantorna hade tittat upp inom en vecka. Nåt som brukar ta flera veckor för mig annars.

De långa djungelrankorna är olika sorters pumpor bl. a spaghettipumpa som är jättegod att äta. Gurkorna är också på god väg. Några ska flytta till kompisar men snart börjar jag få brått att bygga de där extra odlingslådorna jag ska ha till alla mina grönsaker. Iallafall om de ska växa i den här takten. Och jag som skulle bygga ett miniväxthus också…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>