Glöm inte söka högskolan!

Om du planerar att läsa i höst! Det finns nästan inget som är så berikande som att lära sig saker tycker jag, och att kombinera hemmamammalivet med distansstudier har helt klart varit en bra variant för mig. Nu kom det visserligen andra saker i vägen för mina studier men planen är att jag ska fortsätta efter mitt vik tagit slut. Så sök vetja, det finns en mängd distansstudier som du kan bedriva vid ditt köksbord! Kolla in på studera.nu men det börjar bli bråttom senast idag eller imorrn ska ansökan vara inne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>