Speciell mössa för brudar

Min dotter är så himla rolig; hon säger så underfundiga saker!

Vi satt och la pussel hon och jag – Barbie såklart om nu nån trodde att det skulle vara nåt annat, hon har ärvt Blixtenpussel och Alfonspussel och allt möjligt men det är bara Barbie som gäller för tillfället. Såklart slutar ju alla Barbiefilmer med att huvudpersonerna gifter sig, och det verkar vara det vanligaste motivet även på pusslen.

Jag fick äran att vara hennes assistent och skicka bitar till henne. Men jag blev lite konfunderad och hon blev väldigt frustrerad när jag inte genast fattade vad detta betydde;

Skicka giftmössan!

Till slut gick det upp ett Liljeholmens när jag insåg att det måste vara slöjan hon menade. Och det var det!

Vad klänningen heter framgår här

2 reaktion på “Speciell mössa för brudar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>