Veckans tack: Måndagsmiddag

Jag är så oerhört tacksam för min goda vän X som jag lärt känna sen vi flyttade hit. Hon har också tre barn och lite samma syn på saker och ting som jag.

Sen några månader tillbaka har vi infört måndagsmiddag och det är bara så perfekt! Varannan måndag är vi 9 – 10 st som äter middag hemma hos oss. Barnen leker och vi mammor hinner babbla lite. Ja, papporna också förstås. När jag ändå lagar mycket mat kan jag ju lika gärna slänga på lite till – barnen äter bättre tillsammans också.

Varannan måndag åker vi till X och sätter oss vid dukat bord efter att barnen lekt en stund och mammorna fått prata av sig. Det är perfekt upplägg det här. Förra veckan fick vi nybakat bröd och småtjejerna fick hjälpa till att baka ut det. Men annars är ribban lagd väldigt låg, köttbullar, falukorv och våfflor står på menyn även om vi har gäster och det är så skönt att ingen behöver tävla om att bjuda på lyxigast mat. Sen är alla mätta och lite trötta så då åker vi hem och lägger barnen.

Egentligen började detta när våra stora barn var iväg på en sportaktivitet men vi har fortsatt även sen säsongen för sporten  tagit slut. Hoppas vi kommer fortsätta länge!

Tack för att jag hittat X och för att allt är så otroligt enkelt när man umgås med henne!

4 reaktion på “Veckans tack: Måndagsmiddag

    • Ja det är verkligen enkelhet, och något jag kan rekommendera om du hittar nån likasinnad i din närhet! Ha en fin söndag!

  1. Pingback: Vintern ra…. | Bli rik i ditt liv!

  2. Pingback: Hurra det är måndag! | Bli rik i ditt liv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>