Veckans tack; ännu ett år

har gått och jag har precis fått fira födelsedag igen. Eller fira och fira, jag jobbade till kl. 21 så det blev inte så mycket firat. Men jag blev väckt av lite skönsång av familjen och så fick jag en smörgåstårta. Den hann vi tyvärr inte ta nån bild på innan vi slukade den. I vanliga fall brukar det bara var jag som äter smörgåstårta, barnen gillar vanligtvis inte och maken kör ju LCHF. Så jag hade tänkt jag skulle ha den själv både till lunch och frukost dan därpå – jag tycker nämligen det är så gott när den fått stå och kladda till sig lite. Men just denna dag bestämde sig både Lillkillen och Lilltösen för att de tyckte väldigt mycket om smörgåstårta. Och ok då, jag fick väl dela med mig ;-)

Dagen innan hade jag och Lilltösen gjort en Herrgårdstårta (även kallad Pinocchiotårta) som på bilden och hon hjälpte mig att vispa marängen. Samtidigt som hon krävde att få veta exakt HUR de såsiga äggvitorna kunde bli till vitt ”klister”…..hm…..ja, den här varföråldern har sina sidor :-)

I helgen hoppas jag att jag ska få min present. Jag längtar så!

En annan dimension som kommit in i mitt liv sen olyckan är att jag är så oerhört extra tacksam över allt jag faktiskt får uppleva. Jag blir lite rörd när jag tänker på att jag fick vara med om ännu en födelsedag. För nu minns jag lite mer och kommer ihåg att jag tänkte när jag ramlat att – det kan ju inte vara slut redan? Det kan ju inte sluta så här.……

och det gjorde det ju inte, tack och lov. Men då får såna här små högtidsdagar ett extra innehåll. Detta behöver jag visst återkomma till lite då och då.

Sen tog jag med resten av Herrgårdstårtan till jobbet och blev ordentligt firad där. Det var riktigt trevligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>