Önskar mig mer tid!

(bild lånad från clipart – här finns inte tid att ta bilder :-) ))

som alla andra dubbelarbetande föräldrar önskar jag att det fanns mer tid. Mer tid att hinna med barn och familj, samt sköta huset och mig själv. Var det inte precis det här jag ville komma ifrån? Tur att det bara handlar om en begränsad tid.

Har tre och en halv dagar ledigt från jobbet. Och meddetsamma som jag stängde dörren till mitt kontor och for hem så övergick jag till mitt nästa skift hemma. Har nu tvättat en bautatvätt igen, mockat golven (varför är det bara jag som kan ta fram en dammsugare?) samt grävt i trädgården, storhandlat, plockat undan påsksaker – här hos oss varar nästan påsken till jul…….bakat en jättesats bröd, plockat fram sommarkläder, plockat undan vinterskor, handlat skor och sandaler till barnen, lagat mat och nattat barn. Samt allt det där andra som man gör i bara farten och som man inte ens kommer ihåg att man gjorde i slutet av dagen.

Vad jag behöver är en hemmafru ;-) och mer tid för bara mig själv. Tror jag ska satsa på egentid nu, dammet går väl ändå ingenstans.

 

4 reaktion på “Önskar mig mer tid!

  1. Ha ha!!! Kul att du mockar golven! Kunde inte sagt det bättre själv! :)
    Ha de gött och hoppas du hittar lite mer tid ngn stans i ett hörn! :)

    • Eftersom vi städar så sällan så är det mockning det handlar om :-) men tyvärr har jag inte hittat mer tid nånstans. Tänker att jag kanske behöver bli snabbare – men jag jobbar ju redan så fort jag bara kan? Tack för hälsningen och ha det gött du med :-)

  2. Den frågan har jag också ställt mig idag och varje dag. Det är svårt att få ihop en familj där två föräldrar arbetar och små barn och stora barn egentligen behöver dem mer än deras arbeten.

    Sandra

    • Ja jag kan inte annat än hålla med. Barnen slutar ju inte behöva sin mamma bara för att de råkar bli 3, 6 och 9 år. Men hoppas det kommer bättre tider :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>