Födelsedagsfirande

Har jag ju som sagt hunnit med lite grann i helgen. Kolla vilken fantastisk mocka-marängtårta en av mina fina vänner i byn kom med! Bilden gör den inte riktigt rättvisa eftersom den var stor som ett dasslock :-) och ojojoj vad vi har mumsat denna.  Två saker som var riktig tur: 1, den går att frysa – så halva tårtan är sparad och på så sätt kan vi njuta vid fler tillfällen – hurrahurra! och 2, i måndags hade vi måndagsmiddagsfamiljen här som hjälpte till att äta upp delar av den. Hur konstigt det än låter – med tanke på att den innehåller kaffe – så är det här en riktig barnfavorit!

Så tack finaste E som kom med den här och gjorde även årets födelsedag (året efter jag ”nollat”) till ett fint minne.

2 reaktion på “Födelsedagsfirande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>