Födelsedagsblomster

Jag tycker så mycket om mina vänners barn!

Eftersom barnens kusin och bonuskusiner bor så långt bort så är det som om mina vänners barn blivit ”våra” kusiner. Och just de här barnen har jag varit barnvakt en del åt så de känner nog mig nu. Tjejerna hade plockat med sig de här fina buketterna till mig då de kom för att äta tårta. Och en fin hönsfjäder från en av deras hönor fick jag med också, den skymtar lite i bakgrunden.

2 reaktion på “Födelsedagsblomster

  1. Så vackert med dessa blomster :-) och hönsfjädrar därtill. En barnahand gör det vackrare i sin sällsamma sprödhet och naturlighet än den mest berömda florist! Njuter av allt det vackra utomhus nu. Ska nog plocka mig en bukett imorgon ….

  2. Javisst är det härligt! Jag är så fascinerad över att de har färgmatchat buketterna med dessa läckra färger. Tack för hälsningen å hoppas dina buketter oxå blir fina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>