Annelundsparken

i Borås besökte vi i helgen. Och det var ett mycket trevligt besök – här fanns något för alla. Även för Lillkillen som behöver träna upp sin motorik, han är också ganska försiktig men han lekte både i avdelningen för mindre barn och klängde i klätterställningar för större barn. Här finns lite olika roliga gungor – bl. a en som är som en liten hängmatta – såg väldigt avkopplande ut – önskar jag kunde klämt ner mig i den. Det visade sig att Lilltösen är sån som gillar när det snurrar och gungar och allt sånt där som jag inte själv fixar. Blir nog pappa som får åka i såna karuseller med henne sen.

Det här var ett ställe helt i vår smak, och det får faktiskt 5 barnvagnar av 5 möjliga. Dock kanske en liten svag 5.a. Anledningen till den svaga 5.an är att en del saker faktiskt kan vara lite farliga för mindre barn. Lilltösen höll på att trilla ut i ett av mellanrummen i ett torn till en lite större rutschkana. Så det får man hålla koll på. Annars blir betyget högt tack vare att det är så bra genomtänkt. Det är stort och trots att det var många barn där så fanns det gott om plats. Underlaget är nån sorts mjukare ”gummiasfalt” så de landade ändå ganska mjukt de små liven. Hela familjen trivdes och lekparken ligger i en jättefin park med rhododendrongångar, vitsippsbackar, hallonsnår och annat.

(man anar vitsipporna där i den skira vårgrönskan!)

Det finns toalett (testade vi inte dock) och det finns flera grillplatser. Så ta med lite korv och grillkol, barnen och kanske några kompisar och släng på grillen. Korven alltså, inte barnen eller kompisarna :-)

(några såna här kompisar fanns i parken också, jättesöta!)

Mer info finns här

Värt ett besök när ni tröttnat på Djurparken, tänk dock på att det inte finns någonstans att gå in så detta ställe passar bäst när det är vackert väder!

2 reaktion på “Annelundsparken

  1. Så skojigt det ser ut och så bra ni verkarha haft det :-) .

    Underbart att leka ute. Vi har varit inne alltför länge nu med sjukhusinläggning och lillasysters efterföljande magsjuka…. Hoppas vi kan leka imorgon!

    Kram och skön fredagskväll!

    • Ja det var jättebra, och skönt att vädret för en gångs skull var på vår sida ;-) Ni verkar haft det superjobbigt, hoppas alla mår bättre nu och kryar på sig så ni får vara friska. Tack för hälsningen och ha en fin start på veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>