Morotssparkcykel

En morot behöver vi alla ha när vi ska klara av olika delmål i livet. Det tror jag på, jag brukar ge mig själv små belöningar när jag uppnått något som varit stort för mig. Och hur stort är det då inte för Lilltösen som har slutat med napp? Nappen har suttit i som en plugg och det har bara blivit mer och mer nappsugande här det senaste halvåret. Jag visste ju att vi skulle behöva hjälpa henne att sluta, men ville vänta tills dagisinskolningen var färdig och den jättestora omställningen som blev för min lilltjej som ju har hängt ihop med mig dygnet runt sen hon föddes. Och så började jag jobba och kommer ibland inte hem innan hon har somnat. Klart hon behövde nappen som trygghet ett tag då. Jag hade satt 8.e maj som slutdatum och började ta upp det här med nappavslutning i mitten av april. 2 nätter tyckte hon det var jobbigt och ville ha nappen – sen frågade hon mig om hon kunde få en mycket hett efterlängtad sparkcykel om hon klarade det. Jag sa ja, och sen var det klart. På två nätter! Jag är grymt imponerad över min tjejs viljestyrka och målmedvetenhet!

Nu i helgen har äntligen morots – sparkcykeln hämtats hem, för det var ju specifika önskemål också – den skulle vara rosa med Kitty på :-)

Tycker hon är fantastisk min lilla tjej, det går så mycket fortare för henne med saker och ting än vad det gjorde med killarna. Även om de också var rätt snabba. Vad månne bliva? hälsar en stolt mamma. Nu återstår bara att lämna iväg alla nappar till kaninerna på Liseberg, men det får vänta tills vädret blir bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>