Varit mycket produktiva i helgen

Äntligen, säger jag, äääääääntligen har vi fått ordning i vår hall. Kolla så bra det blev – och roligt var det eftersom hela familjen har jobbat tillsammans. Barnen målade bl. a klädhängarpennan och sina egna krokar. Nu har vi plats för ett halvt dagis att hänga av sig hemma hos oss! Sen har vi en skohylla till ståendes på motsatta sidan, och ett skoskåp i andra delen av hallen. För är man 5 personer i en familj då blir det en faslig massa skor! Men nu så, nu är det ordning på torpet!

2 reaktion på “Varit mycket produktiva i helgen

  1. Så fint det blev!!! Toppen :-) . Vi är ju 6 st i vår familj och trots dubbla skoställ kan det välla över lite… Och så är vår härliga ett-åring lite av en ettrig tax som springer runt med skor och gärna slänger dem över grindar… ;-)

    Härligt att få sådan fin ordning i hallen. Jag får nog ta ett nytt ryck tror jag!
    Kramis

    • Hej och tack! ja det blev bra, vi har ju så minimal hall också så man måste utnyttja utrymmet ordentligt. Roligt med en ettåring :-) varför tycker alla barn det är så roligt att kasta runt skor? Det har alla mina gjort också, och lilltösen som tycker det är så roligt med skor brukar prova besökares olika dojjor och traska runt i och parkera lite varsomhelst. Alltid lika roligt varje gång gästerna ska gå hem och vill ha ett par lika skor på sig (helst). Ta ett ryck så småningom när ni alla mår bättre! Kram tillbaks!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>