Några av livets euforiska högtider

Har vi hunnit med de senaste veckorna.

Först var det ju kungligt dop och det firade vi med tårta. Köpt denna gång och inte som när prinsessan föddes. Lilltösen var dock snäll och lånade ut en av sina egna doptårteprydnader. Dottern min tror att sån här prinsesstårta heter Estelletårta numera och det är ju så rätt så :-)

Sen har vi varit på ett jättefint bröllop, där vi verkligen fick fira kärleken och livet och livet som återvänder då brudgummen varit svårt sjuk i cancer men nu är på väg tillbaka. Så otroligt fantastiskt att få vara en del av denna viktiga dag för dem!

(bild lånad från clipart)

Och så har en efterlängtad bebis landat i bekantskapskretsen! Så otroligt fantastiskt det med, eftersom det varit mycket sorg och nervös oro innan denna bebis verkligen landade här. Det blev en kille som mår bra och vägde nästan 4300 gram! Här har jag fått gå med nästan hela vägen, det känns som om jag också varit medgravid då jag vetat om det hela ända sen v. 6.

(också lånad från clipart!)

Tänk vad mycket fint vi varit med om, och jag gillar verkligen tanken på att fira – det gör livet rikare. Vi borde fira livet ännu mycket mer!

Ja, sen var det ju ännu en anledning att fira när Sverige gick och vann hela ESC! Grattis Loreen!

(också clipart)

Fast killarna var besvikna över att inte Sean Banan vann. Det är inte jag kan jag ju säga, jag tycker Loreen var otroligt proffsig.

Tack för allt vi har haft anledning att fira!

 

2 reaktion på “Några av livets euforiska högtider

  1. Så underbart att få fira livet i flera skepnader, födselns magi, dopets glädje och äktenskapets hyllande av kärleken och framtiden tillsammans!
    Glädjepåfyllning :-)
    Loreen var fantastisk, och hennes attityd och framtoning så klok och härlig motvikt till förra årets lite skrävlige Saade.

    Kram på dig!

  2. Tack, ja så kan man ju verkligen säga att vi gjort – firat livet i dess olika skepnader . fint skrivet! jag gillade Loreen, hon var så befriande annorlunda från alla andra kvinnliga artister. Kram tebax!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>