Tjejtillsammansdag

Är så tacksam över att jag fått två lediga dagar i rad här, lite oväntat.

Jag ska egentligen vila upp mig inför en stor och krävande arbetsinsats som kommer att ta precis hela helgen i anspråk. Maken tyckte jag skulle lämnat Lilltösen på dagis för att dels hinna förbereda det som behöver förberedas och dels hinna vila. I förväg. Jag vet inte ens hur man vilar i förväg. Men vad jag vet är att jag inte kan vila om Lilltösen är på dagis när hon kan vara med mig istället. Pojkarna går ju i skolan och har ju sitt annars hade jag självklart tagit hem dem också. Fast jag tror inte att det är giltig frånvaro att vara hemma för att mamma längtar så efter sina barn…………………

Förberedelserna kan jag göra på jobbet imorrn, och annars får jag väl ta av min sömn. För jag vill vara tillsammans och ta vara på varenda minut. Tiden med barnen blir så oerhört dyrbar när man har begränsat med tid.

Förresten tackade vi nej till en fest på dagis bara för att hela familjen inte fick vara med. Det var svårt att få förståelse för, men som sagt när man träffas så lite som vi gör just nu då vill vi vara tillsammans.

4 reaktion på “Tjejtillsammansdag

  1. Konstigt att alla inte fick vara med på festen på dagis, de borde väl värna om familjelivet! Man ska passa på att vara tillsammans så mycket man kan, det är ovärderligt. Vi har inget behov av pubbesök, en massa aktiviteter på helgerna när vi äntligen är lediga. Vi vill vara hemma och vara med varann!
    Så njut av dina barn, och ingjut trygghet och kärlek i deras livsfundament.
    Kram

  2. tack, skönt att höra att vi är fler som tänker ungefär likadant! Tiden tillsammans är så kort ändå. Och snart vill inte barnen bara vara med oss längre, nu är det mer viktigt med kompisar märker jag på de stora.
    Kram till dig med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>