Underbar social dag

Hade jag igår när jag var ledig. Flera givande telefonsamtal med goda vänner, plantering, lite skönt slappande, lite bibliotekshäng, samt shoppande av brallor till skolavslutningen hanns med. Och fika!

 

Jag gillar när vi kan ta dagen lite som den kommer. Pratade i telefon med vännen som fått bebis, och efter några minuter så undrade hon om vi inte kunde ses? Tur att jag inte planerat in nåt speciellt för då kunde vi träffas på byns café och så fick jag titta på bebis. Han hade dessutom några av mina pojkars gamla bebiskläder på sig så det var ju extra rolig att se att de kom till användning istället för att ligga i en låda i min källare.

Lilltösen däremot var helt förstummad – hon som kvällen innan sett en bebis på TV och då sagt; En sån där borde vi ha! – hon sa inte ett enda ord och vågade knappt titta på bebisen………

 

2 reaktion på “Underbar social dag

  1. Ja de är helt magiska. Även fast han bara sov hela tiden så kunde jag inte slita blicken ifrån honom :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>