Få saker gör mig så upplivad

som ett riktigt roligt spex, hittepåsång och liknande.

Hoppas verkligen att vi ska kunna spexa loss ordentligt på lördag kväll på jobbet. Behöver få garva läppen av mig så där befriande och få skrattårar i ögonen och bli alldeles röd i ansiktet för att jag har så roligt! Det kommer göra mitt liv ännu rikare.

Imorrn ska jag ut och leta efter en peruk – och sen ska vi framföra Mirakel (ni vet den låten som är framförd av en viss författare på Melodifestivalen). Jag sitter redan nu och fnissar halvt hysteriskt när jag tänker på hur crazy det kommer att bli :-)

Så hoppas jag hittar en stilig peruk – helst blå i mikrofonmuffsstuk (tror nog det bor en riktig teaterapa inuti mig).

Wish me luck! Och ett gott skratt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>