Sommarlov! för barnen iallafall

Här har varit hysteriskt mycket att göra på båda ”jobben” dvs jobbet och hemmajobbet, därav att det inte blivit så mycket bloggat på senaste tiden – men nu så, nu är jag på G igen ;-)

Nu har vi iallafall klarat av skolavslutningen med lite vemod i hjärtat eftersom Storkillen slutar hos sina underbara fröknar och går över i nästa stadium. Lite vemodigt också eftersom flera av de bästa lärarna slutar. Men det ska väl gå det med. Lillkillen hade sin första sommaravslutning och mamma var så stolt när hon såg honom stå där framme i kyrkan och sjunga alla (svåra) sånger med tårna glatt viftandes i sandalerna. Lilltösen hade sin första dagisavslutning och det var stort det med.

Jag har gjort som lite sommarlovstradition att baka en tårta (vad annars ? :-) men i år hade jag inte haft tid att dekorera den så det gjorde vi tillsammans barnen och jag. Sen firade vi in sommarlovet, pappan var på sitt jobb och hade skolavslutning med efterföljande lunch så barnen och jag fick fira själva.

Det färdiga marsipanlocket är som vanligt för stort för tårtbottnarna, men det fick gå ändå :-) Dekorationerna har barnen gjort i sockerpasta från Dr Oetker – som jag faktiskt hittade på Ica, och bokstäverna är också de halvfabrikat från Dr Oetker. Mycket bra – och goda!

Själv väntar jag i ytterligare en vecka innan jag får semester *lääääääääängtar*

2 reaktion på “Sommarlov! för barnen iallafall

  1. Ja visst är det roligt, och vår ser helt galen ut som den blivit tappad från ett lastbilsflak – inte så där konditorigjord ut som man brukar se i andras bloggar. Men vad gör det liksom, huvudsaken att man har roligt. Och att det smakar gott :-) Håller med att tårta till skolavslutningen passar bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>