Hurra det är måndag!

och ledig dag och

Måndagsmiddag!

Alltid lika spännande att se vad man blir bjuden på. Fast vad det än är så spelar det liksom mindre roll bara man får ha det trevliga sällskapet som vi får ha.

Som han sa mannen i filmen Tillsammans; jag äter hellre havregrynsgröt tillsammans än oxfilé ensam. Eller nåt sånt. Och det stämmer verkligen!

2 reaktion på “Hurra det är måndag!

  1. Vilken härlig grej! Nu när vi flyttat till en ort där vi inte känner så många så värdesätter jag tiden med vännerna ännu mer. Tror att både familjer och ensamboende skulle ha mycket glädje av ett liknande arrangemang.

    Jag vill verkligen tacka för den fina kommentaren i min blogg, den värmde så fint i hjärtat!

  2. Vi har också flyttat till annan ort, och det tog tid att bygga upp nätverket här och nu är jag så otroligt glad för att jag har nya vänner att äta måndagsmiddag med! Jag skulle kunna tänka mig att många skulle behöva måndagsmiddag lika mycket som vi gör. Det är bara att hoppas att det kommer sprida sig ;-)

    Tack själv för kommentaren ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>