Back again!

Nu när det är sommar (?) har visst jag också, precis som många andra bloggar drabbats av bloggtorka. Det är ingenting att göra åt, precis som i livet i övrigt har man såna perioder och det får väl vara så då. Man kan inte alltid vara på topp, vare sig i livet eller i sin kreativitet. Iallafall jag som har ett ganska kreativt arbete, behöver få känna att skrivandet kommer av lust och inte av tvång på fritiden.

Nu har jag iallafall äntligen fått semester, det var en hysterisk period innan. Jag hade glömt bort att innan man får vara ledig ”måste” man tömma sitt skrivbord och göra allt det där man inte hunnit.

Nu ska jag försöka hitta tillbaka till mitt hemmamammalugn och vi ska försöka ta vara på vår tid tillsammans.

Tack för att vi får semester i det här landet. Helt fantastiskt också att man får mer betalt när man har semester och alltså är ledig än vad man får när man jobbar (jag tänker på semesterersättningen) DET är verkligen en sak att gilla! Det skulle jag lugnt kunna vänja mig vid :-)

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>