Midsommar!

Tänk vad ett år går fort! Särskilt om man får göra det man allra helst vill. Så mitt senaste hemmamammaår gick kanonfort och nu är vi redan i midsommartiden igen.

Vi brukar inte direkt ha några midsommartraditioner, vi gör lite olika. Nu har jag ju som sagt/skrivet semester så då börjar vi vårt lilla resande med att åka till mormor och morfar. Vi letar väl upp nån midsommarstång där att dansa kring.

Jo en tradition har vi, och det är att jag gör midsommarkransar, det är så kul tycker jag. Alla barn säger jämt att de vill ha. Detta är förra årets (huvudet tillhör Lillkillen) och den var väl på i max 2 minuter. Samma för de andra barnen. Så jag tror jag hoppar över det i år och låter blommorna stå kvar istället.

Vad har ni andra för midsommartraditioner?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>