Nystart och de grusade planernas sommar

Dags för en nystart, jag tog ett längre blogguppehåll än vad som var tänkt. När den här tårtan bakades på skolavslutningen var det ingen som visste vad den här sommaren skulle bära med sig av planer som sen grusades.

Flera små resor vi skulle ha gjort blev inte av pg. a en massa olika sjukdomar, en dag satt vi till och med i bilen och hade kommit en fjärdedel av vägen då lillkillen började kräkas – det var bara att vända hemåt igen.

Sen började jag känna mig konstig. Jag blev jättetrött och asocial och nästan lite folkskygg – helt olik mig. Trodde att jag var på väg in i den berömda väggen, jag vikarierade ju trots allt både för min chef och en annan kollega – helt plötsligt skulle jag göra tre personers jobb. Jag började läsa på alla möjliga självhjälpssidor om mindfulness och annat smart, samt skära ner på alla åtaganden, orkade knappt åka och bada. Men inget hjälpte.Sen trodde jag att jag blivit magsjuk eftersom jag ville kräkas hela tiden.

Men, sen förstod jag ju att jag faktiskt var gravid! Med barn nr 4.

Fast nu sitter jag här och har en tom mage igen, det lilla livet blev det ingenting av.

Känns lika vemodigt som förra gången det hände, här sitter jag och min kropp har inte riktigt förstått att det inte är någon idé att ha kvar alla gravidsymtom, ingen kommer att komma i slutet av mars.

Därför har jag faktiskt inte orkat skriva här på hela sommaren.

Men nu så, nu är jag lite peppad igen – det är ju uppstarts- och skolstartstider då kan det ju passa bra att börja om. Börja om ska jag göra på jobbet imorgon igen, har varit sjukskriven ett tag, bl. a har jag fortfarande rejält ont.

Hoppas ni haft en fin sommar och att era eventuella uppstarter bli bra!

4 reaktion på “Nystart och de grusade planernas sommar

    • Jo jag vet ju också det, trist bara att vi ska behöva ha såna här erfarenheter…..tack för hälsningen, det värmer!

  1. Ann, vet inte riktigt vad jag skall skriva. Blir så ledsen för er skull, tårarna vill inte sluta rinna. Ta det riktigt lugnt och ta hand om dig, ta hand om insidan också. Tänk, vandra, pyssla i trädgården och krama riktigt mycket på man och barn. Riktigt mycket kramar. Skulle så gärna kramat om dig, om jag bara visste var du är och vem du är i verkligheten. För sådant här, det gör så fruktansvärt ont.
    Tänker på dig.
    Kram

    • Tack för dina fina ord, och din omtanke – de värmer! Jo jag ska nog försöka ta hand om insidan också och inte bara rusa på, men på samma gång är det skönt att döva sig med massa arbete…..Jag kommer igen, det känns bara så surt eftersom det här verkligen var vad jag upplevde som sista chansen. Men vaddå, Martina Haag fick ju barn vid 44…..Kram tillbaks!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>