Skolstart, redo för nya tag!?

Så här lätt hoppas jag det ska gå för mina killar i skolan detta läsår!

Med vind i seglen och/eller som en motorbåt som fräser fram på en fantastiskt fin Mälare.

Idag har det börjat, det är alltid som en liten fest på vår skola när barnen börjar, mammorna (för konstigt nog är vi alltid bara mammor) står och hänger i klasar längs med hyllorna. Och vi har så fina fröknar som tycker att det hör till att vi är med så här i början. Jag har ju följt en del barn ända från förskolan så de brukar ju prata med mig, och idag kom tjejerna och visade sina nya pennfack och annat. Och jag blev så sugen på att få börja skolan jag med! Med sprillans nya pennor, få rita nya lappar som ska dekorera skåp och lådor, och förväntan över vad jag ska få lära mig. Fick jag bara börja om med Lillkillens (och tidigare Storkillens) fröken så tror jag att min skolgång skulle bli helt suverän! Jag är så tacksam över att hon finns!!!!!!

Storkillen bytte fröken och klass idag, han har börjat 3 – an. Det var dags, han hade vuxit ur småbarnsklassen, och ändå kan jag känna att det är lite vemodigt för att tiden går så fort!

Vi var annars inte så  välplanerade innan vi kom iväg, vi levde visst fortfarande kvar i sommarlovs -segandet. Killarna har 2 pennfack var, varav inga stod att finna i morse. Jag mår fortfarande väldigt illa på mornarna (vad nu det ska vara bra för) så jag kunde faktiskt inte hjälpa till att leta. Men vi kommer att komma ikapp!

En stor och viktig dag som jag är glad över att jag fick dela med mina barn, och mina medmammor. Mycket förändringar på skolan, många nya lärare men jag hoppas det nu kommer bli riktigt, riktigt bra!

Hoppas era barn också haft en fin skolstart och att deras läsår kommer bli alldeles extra bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>