Bagarstuga – ledig dag

Idag har jag tagit ledigt från mitt jobb för att jobba på mitt andra jobb, dvs hemma. Med ett stort 7 – årskalas i antågande och inte minst med tanke på att jag varit i princip sängliggande de senaste veckorna så är det mycket som behöver göras hemma. Och maken jobbar ju heltid numera så han hinner inte heller. Iallafall har jag en väldigt snäll chef som gav mig ledigt när de andra skulle åka på konferens och planera framtiden. Något en vikarie inte behöver bry sig om. Skönt!

Det ösregnar ute så planen att skura de nya loppisfyndade trädgårdsmöblerna föll ju bort av sig självt :-) Vad kan vara mysigare än att vara inomhus i ett sommarregn och baka? Jag drog igång bagarstugan direkt (ja efter att jag kört igång tvättmaskinen såklart) och tanken var att jag skulle baka tårtbottnar. Det har jag gjort också, men jag har också hunnit med att göra kolakakor samt 2 sorters matbröd – det andra brödet är inne på sin andra jäsning. Inte illa, va? Klockan har inte ens hunnit bli lunch! Å andra sidan har jag fortfarande pyjamasen på mig :-) Det är skönt att ha mycket att göra, då hinner jag inte vara ledsen och tänka så mycket…….

Nej, nu ska jag nog gå och baka muffins – kladdmuffins kan det vara nåt som ungar gillar?

Kolla vad det jäser bra i värmen;

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>