Bebis

Image Thumbnail

Träffade en bebis igår på kalaset. Jag fick hålla honom så hans mamma kunde dricka kaffe. Först trodde jag det skulle bli jobbigt med tanke på att min mage inte längre har nån bebis. Men det var helt ok. Ett tag. För sen började han skrika (tror inte att han gillar mig sen den gången jag fick byta hans blöja när hans mamma lagade mat till mig) och då var det jätteskönt att lämna tillbaka honom till mamman. Skönt att jag är mig själv igen och att det inte blir nåt jättekonstigt där, att man inte skulle vilja träffa på bebisar igen. För de är ju rätt mysiga :-)

2 reaktion på “Bebis

  1. Ja du har så rätt. Berörd blir man, eftersom du och jag vet att de inte är självklara de där små bebisarna. Eller hur jag nu ska skriva. Men jag är glad iaf att jag inte fått bebisfobi, jag tycker det är jobbigare med stora magar. Stor kram tillbaks och tack för alla dina fina ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>