Utflykt till stora staden i väst

Idag for vi hela familjen in till gamla kära goa Göteborg. Vissa inköp behövde göras, födelsedagspengarna brände i fickan på vissa, och jag letade efter en cykelhjälm eftersom vi ska åka på personalresa och bl. a cykla tandem. Det kan ju sluta hur som helst om jag ska vara med så en störtkruka är nog bra. Fast alla cykelhjälmar var slut i den stora staden. Och så upptäckte jag att jag nog blivit helt lantifierad för efter en väldigt kort tur inne på Allum så tyckte jag det var för mycket folk och gubben påpekade då att det är för att jag inte längre är van. Han har nog rätt, stora köpcenter med massor med folk är inte längre någon favorit. Men sen for vi hit, till Haga och då kände jag mig som hemma igen.

Vi både åt lunch och fikade här;

På det anrika café Husaren, känt för sitt vackra tak;

och inte minst sina king – size bullar

;

Storkillen åt en chokladboll stor som ett marsvin och vi andra delade på denna bulle (fortfarande finns lite kvar ska jag säga)

Det var en riktig nostalgitripp eftersom jag ofta hängde här och åt en sån här bulle till lunch när jag pluggade på Universitetet. Nyttig var man ju inte som student ;-)

2 reaktion på “Utflykt till stora staden i väst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>