Pysselstund

Lilltösen i pysslartagen. Det finns så mycket roliga pysselböcker nuförtiden som inte fanns när en annan var liten. Då är det så extra roligt att jag får bli som ett barn på nytt och vara med när lillan pysslar. Hon fick en bok där man ska inreda rum genom att måla och klistra in klistermärken, och hon är väldigt noga med att alla prinsessorna ska ha en kompis/syster så de slipper vara ensamma. Kanske för att hon själv är van att alltid ha folk runtomkring sig? Nu väntar jag bara på att det ska komma lite mindre flickiga produkter.  En idé jag ska sälja in kanske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>