Servetter går inte åt på barnkalas

Precis som jag tänkte här så dukade jag inte med servetter på vårt senaste barnkalas. Jag la dem istället i denna korg. Och precis som jag misstänkte så gick det inte åt mer än en och det var min egen dotter som ville ha en. Men de är fina och passar på barnkalas, eller hur? Men nu sparade jag ju in den lilla kostnaden.

Istället för att duka med servetter så la jag outblåsta serpentiner på varje tallrik. Så då kunde gästerna roa sig med att dekorera bordet medan de väntade på sitt fika.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>