Hoppas jag orkar……

När ni nu läser detta är jag iväg på personalresa. Hoppas bara jag orkar. Inte bara umgås med mina arbetskamrater en hel dag – de är så trevliga så det ska nog gå bra – men jag har ett ganska stort ensamhetsbehov just nu. Det blir också en rätt krävande fysisk upplevelse. Vi ska cykla och vandra en mil och lösa uppdrag längs vägen och jag vet inte allt. Dessutom sitta länge i en buss. Det var ju så sent som i söndags som jag orkade stappla mig runt långa hundrundan igen och den är ju bara på några km, och jag hade träningsvärk efteråt. Min kropp känns som den gått igenom en mangel, och det beror inte på hundrundan utan på allt som hänt innan dess.

Håll tummarna för att jag ska orka så är ni snälla :-)

 

2 reaktion på “Hoppas jag orkar……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>