Nu ska jag vila

Det är bara att dyka i, brukar jag tänka ofta i mitt jobb där vissa saker har en tendens att klumpa ihop sig. Jag dyker i och håller andan och hoppas jag kommer uppdykande så där några dagar senare när allt jag ska genomföra är slutfört.

Efter en arbetsintensiv vecka som innehållit bl. a vad som känns som flera mils cykling, en mils vandring, 6 timmars bussresa, samt planerande och övande inför megafinal – som för övrigt gick över förväntan bra – så känns det som om ett par timmars vilande och pillande av navelludd är vad den här mamman behöver.

Får se hur mycket vila det blir, just nu har jag 4 barn i huset, och gubben ska åka in till stan. Men bara att jag slipper tänka på jobb och förberedelser ett litet tag kommer nog göra underverk. Till och med att tvätta brontotvätten kanske kan ses som ett välkommet avbrott och kanske rentav som avkoppling?

I övrigt är jag väldigt nöjd med mina insatser denna vecka, det måste man få vara ibland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>