Lantpromenad

Jag fick en väldigt trevlig ledig dag igår, en god vän och medmamma ringde och frågade om vi skulle med på promenad och det är klart vi ville! Hon hade med två av sina barn och jag hade med Lilltösen och hunden. Hur mysigt som helst och vackert väder hade vi hela vägen!

Stundtals gick vi bredvid en livlig bäck och tyvärr gör ju inte bilden den rättvisa.

Titta så vackra omgivningar vi har!

Ganska många såna här träffade vi på.

Sen avslutades dagen med sedvanliga Måndagsmiddag som vi stod för denna gång. Bl. a bjöd jag på gulbetor med getost. Vackert och gott. Känner mig nöjd med att den lediga dagen även innefattade att tvättmaskinen fick ledigt ;-)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>