Man måste få vara lite ledsen ibland…….

Mitt liv är som den här rosen (fin bild gubben min har tagit, eller hur?)

Jag har ett jättefint och stundtals väldigt vackert liv, och det försöker jag njuta av på allra bästa och mesta sätt. Men precis som med rosor så sticker en tagg till mig ibland. Så blir det när jag påminns om vad jag förlorat – när jag råkar sticka mig på den taggen som livet gav mig i form av mitt senaste missfall. Och då blir jag väldigt ledsen. Jag är mer ledsen nu än när det låg närmare i tid. Kanske var det  chocken som gjorde att allt var svårt att ta in? När jag råkar se en höggravid kvinna i kassakön, när jag av misstag hamnar på mammaklädesavdelningen när jag ska köpa tröja, när jag ser de allra minsta små små kläderna hänga på barnavdelningen – då blir jag ledsen för min egen skull. Men jag tänker att det får väl ta den tid det tar, man måste ju få vara ledsen……?

En sak som bidrar också till att det är svårt att släppa den här graviditeten är att jag har alla gravidsymtom kvar; mår illa, ingen aptit, cravings på lakrits, hormoner som sprutar, ont här och var. Det är som om kroppen inte har fattat än?

4 reaktion på “Man måste få vara lite ledsen ibland…….

    • Ja, det är på ett sätt skönt att vi är flera som kan dela detta men på ett annat sätt är det förfärligt. Att inte bara små barn kan komma och stanna här och må bra. Tack för kramen den behövde jag. Kram tillbaks!

  1. Har aldrig haft missfall så jag kan inte förstå hur det helt känns men jag tänker på dig och hoppas att sin kropp snart förstår att den inte är gravid.

    • Men det räcker så väl med lite omtanke, det värmer trots att vi inte alla har samma erfarenheter. Ja jag hoppas min kropp också kan fatta snart att det inte är nån idé att hålla på så här, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>