Jag går i barndom

och återupptäcker mina gamla kära vänner. Jag går i skogen med Ronja och Birk, jag ser precis framför mig hur de lever en sommar i grottan, jag rider på Fjalar tillsammans med Skorpan i Körsbärsdalen, jag leker tillsammans med Mio och Jum – Jum, jag springer med hjärtat i halsgropen till Snickarboa, och jag känner en anings medlidande med de hårt prövade Anton och Alma Svensson i Katthult.

Tänk att de här böckerna står sig än, trots så många år på nacken. Vissa bitar ur Lejonhjärta och Ronja använder jag ibland i jobbet, så de har ju också visat sig användbara.

Sen väntar en omläsning av Pippi, det ser jag fram emot!

Och det är så stort att jag nu får dela alla de här världarna med mina barn :-)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>